۸ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۲۱

با حضور ۳۸ ورزشکار؛

خراسان رضوی قهرمان مسابقات ملی دارت آقایان شد

خراسان رضوی قهرمان مسابقات ملی دارت آقایان شد

شاهرود - رئیس اداره ورزش و جوانان شاهرود از اتمام مسابقات دارت قهرمانی کشور بخش آقایان به میزبانی این شهر خبر داد و گفت: خراسان رضوی قهرمان این رقابت‌ها شد.

مجید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه مسابقات قهرمانی دارت کارگران کشور در بخش آقایان عصر پنج‌شنبه به میزبانی خانه‌دارت شاهرود به پایان رسید، ابراز داشت: در این دوره از مسابقات که به مناسبت هفته وحدت و بسیج برگزار شد ۳۸ ورزشکار از ۹ استان کشور شامل خوزستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، البرز، مرکزی، تهران، کرمان و یزد حضور داشتند.

وی بابیان اینکه در این دوره از مسابقات ۱۰ تیم با یکدیگر به رقابت پرداختند، اضافه کرد: در بخش انفرادی این رقابت‌ها خراسان رضوی به مقام قهرمانی دست‌یافت و تیم‌های کرمان  و خراسان رضوی سوم حائز رتبه‌های دوم و سوم شدند و در بخش تیمی تدارت نیز کارگران خراسان رضوی مقام اول، البرز دوم و کرمان مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

رئیس اداره ورزش و جوانان شاهرود بابیان اینکه این رقابت‌ها در بخش بانوان نیز روز سه‌شنبه پیگیری شد، ابراز داشت: در این دوره از مسابقات هفت تیم از استان‌های سمنان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، کرمان، تهران، چهارمحال و بختیاری با ۲۵ بازیکن حضور داشتند.

محمدی اضافه کرد: مریم یوسفی از شاهرود توانست عنوان نخست این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهد و در نهایت تیم استان سمنان در جایگاه نخست ایستاد و تیم های تهران و مشهد به ترتیب در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

وی افزود: این مسابقات فرصت خوبی برای کشف استعدادهای جدید ورزشی در رشته دارت است که امیدواریم با بهره‌گیری از این فرصت بتوانیم گام ارزشمندی در راستای توسعه دارت و همچنین معرفی قهرمان جدید این رشته برداریم.

کد مطلب 4471365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha